Το πρωτοποριακό
συμπλήρωμα κολλαγόνου.

Το πολυβραβευμένο κολλαγόνο Zooki
τώρα και στην Κύπρο.

Αποτελεσματικό και γευστικό, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος, αναβαθμίζοντας την καθημερινή σας ρουτίνα.
λαμπερη
επιδερμιδα
δυνατα μαλλια
& νυχια
υγιη οστα
& αρθρωσεις

Η σειρά προϊόντων Κολλαγόνου Zooki®

Mάνγκο – ροδάκινο

Πόσο σημαντικό είναι το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο αποτελεί την κύρια δομική πρωτεΐνη του συνδετικού μας ιστού, αντιπροσωπεύοντας πάνω από το 30% της συνολικής μας πρωτεΐνης. Ωστόσο, από την ηλικία των 25 ετών, χάνουμε 1-2% της παραγωγής του κολλαγόνου ετησίως, γεγονός που επηρεάζει μεταξύ άλλων, την αντοχή των μυών και την υγεία της επιδερμίδας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αναπληρώνουμε τις ποσότητες αυτές, λαμβάνοντας το κολλαγόνο Zooki, το οποίο είναι 5 φορές πιο ισχυρό από τις κάψουλες κολλαγόνου.

Πώς λειτουργεί;

Το κολλαγόνο Zooki περιέχει κολλαγόνο που έχει διασπαστεί σε μικρά κομμάτια, καθώς και φυσικά λιπίδια. Ως εκ τούτου είναι απορροφήσιμο σε ποσοστό έως και 95% διευκολύνοντας την απορρόφησή του από το αίμα.

Μόλις απορροφηθούν, τα μόρια του κολλαγόνου λειτουργούν ως σήματα προς τους ινοβλάστες του σώματος, το οποίο ερμηνεύει την παρουσία προϊόντων διάσπασης ως σημάδι για την αύξηση της παραγωγής.

Ακολούθως, οι ινοβλάστες και άλλα κύτταρα αρχίζουν να συνθέτουν νέο κολλαγόνο, το οποίο ενσωματώνεται στους υπάρχοντες ιστούς.

Ιδανικό για…

Το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια

Τονώνει τους ινοβλάστες στο δερματικό στρώμα, ενώ τα πρόσθετα πεπτίδια κολλαγόνου ενισχύουν την ανάπτυξη των μαλλιών και προστατεύουν τα νύχια.
Αθλητές
Έχει άμεση επίδραση στην ανάπτυξη των μυών, βοηθά και υποστηρίζει τη διαδικασία αποκατάστασης και επιδρά θετικά στην υγεία του πεπτικού συστήματος.
Γυναίκες σε εμμηνόπαυση

Η μείωση των επιπέδων οιστρογόνου, αποδυναμώνει μύες, τένοντες και οστά. Γι’ αυτό είναι απαραίτητη η ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου.

Αρθρώσεις και οστά
Αποτελεί βασικό δομικό συστατικό των οστών, των χόνδρων και των τενόντων που περιβάλλουν τις αρθρώσεις μας.
Την υγεία του εντέρου
Περιέχει γλυκίνη, η οποία διατηρεί το τοίχωμα του εντέρου υγιές και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πέψη των λιπών και την αποτοξίνωση.

Η εταιρεία Zooki είναι μία από τις πιο καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Λαμβάνοντας τα προϊόντα Zooki, γίνεστε μέλος μιας κοινότητας εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που έχουν επιλέξει να αναβαθμίσουν την καθημερινή τους ρουτίνα, με μερικά από τα πιο αποτελεσματικά και κλινικά αποδεδειγμένα προϊόντα διατροφής στον κόσμο.

Τα τελευταία 7 χρόνια ερευνούμε τον τρόπο με τον οποίο τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται από τον οργανισμό, ώστε να μπορούμε να σχεδιάζουμε προϊόντα με μεγαλύτερο αντίκτυπο, ενώ σε συνεργασία με το Carbonfund.org, όλα μας τα προϊόντα κατέχουν πιστοποίηση για αρνητικό αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα.

Η σειρά προϊόντων κολλαγόνου Zooki, αποτελείται από υδρολυμένα πεπτίδια θαλάσσιου κολλαγόνου με υπέροχη γεύση, τα οποία αποδεδειγμένα συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση της ελαστικότητας, της ενυδάτωσης και της λείανσης του δέρματος.

Εμπλουτισμένα με φυσικά εκχυλίσματα φρούτων, τα προϊόντα Zooki προσφέρουν μία αίσθηση αναζωογόνησης και ανανέωσης, ενώ μπορείτε να λάβετε την καθημερινή σας δόση είτε κατευθείαν από το φακελάκι, είτε αναμειγνύοντάς την σε smoothie, ροφήματα ή γιαούρτι.

Η γκάμα προϊόντων Zooki περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία από λιποσωμιακά προϊόντα, όπως Βιταμίνη C σε γεύση πορτοκάλι και Βιταμίνη D σε γεύση μούρων.

Κλινικές δοκιμές απέδειξαν ότι με τα λιποσωμιακά προϊόντα Zooki απορροφώνται έως και 4 φορές περισσότερα θρεπτικά συστατικά στην κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα καταστρέφονται έως και 10 φορές λιγότερα θρεπτικά συστατικά στο πεπτικό σύστημα. Το Zooki, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία αποδεδειγμένα συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας μας και αναβαθμίζουν την καθημερινή μας ρουτίνα.

Βρείτε τα στα φαρμακεία
Παγκύπρια
ή στο my-brands.cy