SIGG: Πηγή ζωής για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Με σλόγκαν «Το Νερό είναι Ζωή» η εταιρεία SIGG μαζί με το Σοφία για τα Παιδιά συνεχίζουν για τρίτη χρονιά την κοινή τους δράση, στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά της Αφρικής που έχουν ανάγκη.

Μία ενέργεια που ξεκίνησε το 2020 και αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό σε όλο τον κόσμο συνεχίζει και φέτος, με το διεθνές ελβετικό brand SIGG να επανασχεδιάζει τα δημοφιλή παγούρια του, στηρίζοντας τη σημαντική δράση του ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά».

Με την άγρια ζωή της Αφρικής να αποτελεί πηγή έμπνευσης για την ομάδα του ελβετικού brand, η φετινή συλλεκτική έκδοση των παγουριών SIGG διατίθεται σε τρία διαφορετικά σχέδια, τον αφρικανικό ελέφαντα (Sophia Elephant), το λιοντάρι (Sophia Lion) και τον αφρικανικό πάνθηρα (Sophia Panther).

Στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια του ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά» για παροχή καθαρού νερού σε σχολεία και κοινότητες όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη και με σύνθημα «Water is Life / Το Νερό είναι Ζωή», η SIGG μέσα από τις δράσεις της προβάλλει σε όλο τον κόσμο το έργο του «Sophia for Children».

Τα παγούρια SIGG Sophia for Children Hot & Cold One είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι. Διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό για εύκολη μεταφορά ενώ είναι ενισχυμένα με ισχυρή μόνωση για να διατηρούν τη θερμοκρασία (ζεστό ή κρύο) για πολλές ώρες.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των ειδικών αυτών παγουριών «Sophia for Children» διατίθενται στο ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά, υποστηρίζοντας άμεσα τα παιδιά στην Κένυα και το δικαίωμά τους για καθαρό νερό.

Μπορείτε να βρείτε τα παγούρια SIGG for Sophia στο οίκημα του Σοφία για τα Παιδιά στη Λευκωσία (Άννης Κομνηνής 31), στο μικρομάγαζο του Sophia που βρίσκεται σταθερά στο Mall of Cyprus και online μέσω του my-sigg.cy (www.my-sigg.com/product-category/shop/sophia-for-children) με δωρεάν παράδοση σε όλη την Κύπρο.

Λίγα λόγια για το Σοφία για τα Παιδιά.

Από το 2008 που ξεκίνησε τη δράση του, το Σοφία για τα Παιδιά εστιάζει και θέτει ως στόχο την καταπολέμηση της φτώχιας και τη στήριξη των παιδιών που στερούνται των βασικών αγαθών. Με πεδίο δράσης την Κένυα και την Κύπρο, το Sophia προσφέρει στα παιδιά που έχουν ανάγκη ασφάλεια και φροντίδα, διατροφή και στέγη, υγειονομική περίθαλψη και μόρφωση.

Στα 14 χρόνια λειτουργίας του το Σοφία για τα Παιδιά έχει αναπτύξει μία πολυσχιδή δράση η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την ανοικοδόμηση και τη διαχείριση του ορφανοτροφείου «Μακάριος» στο Nyeri της Κένυας, το οποίο στεγάζει και φροντίζει πέραν των 220 παιδιών. Επιπρόσθετα, το Ίδρυμα στηρίζει 8 σχολεία που βρίσκονται σε ιδιαίτερα φτωχές και υποβαθμισμένες περιοχές της χώρας, προσφέροντας καθημερινά σε πάνω από 4500 παιδιά, πρωινό, γεύμα και ιατρική περίθαλψη. Παράλληλα το Sophia, μετά την οικονομική κρίση που βίωσε η Κύπρος το 2013, προχώρησε στη δημιουργία του ειδικού προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω» για τη σίτιση των παιδιών σε 16 ολοήμερα δημοτικά σχολεία στη Κύπρο. Στο πλαίσιο του προγράμματος ο Οργανισμός προσφέρει φρεσκομαγειρεμένο μεσημεριανό στα παιδιά κατά τη διάρκεια του σχολείου, με στόχο την εξάλειψη ταξικών και άλλων διακρίσεων.

Το Σοφία για τα Παιδιά λειτουργεί με βάση δωρεές και χορηγίες, καθώς και έσοδα τα οποία προκύπτουν από ειδικά προγράμματα, συναυλίες και εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Λίγα λόγια για τα παγούρια SIGG

Το ελαφρύ επαναχρησιμοποιήσιμο ελβετικό παγούρι SIGG, είναι ένα προϊόν με διεθνή αναγνώριση, το οποίο κατασκευάζεται με υψηλά ποιοτικά πρότυπα για να διατηρεί την υγιεινή του προϊόντος και να μεταφέρεται εύκολα. Είναι ασφαλές, αδιάβροχο και ιδανικό για ζεστά ή κρύα ροφήματα. Ο καινοτόμος σχεδιασμός του, εκτός του ότι το καθιστά ιδιαίτερα πρακτικό -μπορεί να μεταφερθεί μόνο με ένα δάκτυλο- έχει βραβευτεί αρκετές φορές, ενώ περιλαμβάνεται και στη συλλογή του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (ΜΟΜΑ) της Νέας Υόρκης.

Τα παγούρια SIGG είναι κατάλληλα για τις ανάγκες των παιδιών, ενώ η μεγάλη σειρά χαρούμενων σχεδίων της SIGG KIDS τα καθιστά ιδιαίτερα αγαπητά. Εξίσου μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων διαθέτει και η σειρά παγουριών για ενήλικες.

Τα προϊόντα της SIGG διατίθενται στην Κύπρο από την εταιρεία Marathon Trading που στηρίζει διαχρονικά το έργο του Σοφία για τα Παιδιά.

 Συντάχθηκε από: Ανδρέας Κάτσιης

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. Find out more