Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 25ος Logicom Cyprus Marathon Περήφανος χορηγός η Marathon Trading με τα κορυφαια προιοντα κρυοθεραπειας Ice Power

Πέραν των τριών χιλιάδων δρομέων από όλο τον κόσμο έλαβαν μέρος στον 25ο Logicom Cyprus Μαραθώνιο που διεξάχθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στην Πάφο. Οι δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν από κόσμο που κατέφθασε στην Κύπρο από 50 και πλέον χώρες, για να δώσει ο παρών του στον επετειακό δρομικό αγώνα που «τρέχει» από το 1999.

Η διαδρομή των μαραθωνοδρόμων ξεκίνησε από την Πέτρα του Ρωμιού και τερμάτισε στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου. Παράλληλα με τον αγώνα του Μαραθωνίου διοργανώθηκε και Ημι-Μαραθώνιος (21χλμ.) αλλά και αγώνες δρόμου 10 και 5 χιλιομέτρων, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου.

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις αγώνων δρόμου στην Κύπρο η οποία, για άλλη μία χρονιά, έφερε στο προσκήνιο τη χώρα μας με επίκεντρο της Πάφο και τις ιδιαίτερες ομορφιές της.

Η Ice Power ως διαχρονικός υποστηρικτής του κυπριακού αθλητισμού και της συστηματικής σωματικής καλλιέργειας και δράσης, βρέθηκε δίπλα στους χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο, που έλαβαν μέρος στη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση, παρέχοντάς τους τα εχέγγυα για μια απρόσκοπτη διαδρομή. Με τη στήριξη των προϊόντων της Ice Power, οι αθλητές ελαχιστοποίησαν τον πόνο και τους μυϊκούς τραυματισμούς που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και του αγώνα.

Ως υπερήφανος χορηγός και υποστηρικτής του 25ου Logicom Cyprus Marathon, η Marathon Trading παρείχε υψηλής ποιότητας προϊόντα κρυοθεραπείας της Ice Power για άμεση ανακούφιση των δρομέων. Η φετινή αναβαθμισμένη διοργάνωση κατά τον τερματισμό, προσέφερε, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες φροντίδας και ανακούφισης στους δρομείς από εξειδικευμένους επαγγελματίες φυσιοθεραπείας.

Τα προϊόντα της Ice Power αποτελούν πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους, εξαιτίας της επίπονης προσπάθειας που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός μαραθώνιου δρόμου.

Βρείτε τα προϊόντα της Ice Power σε ολα το φαρμακεια παγκυπρια.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. Find out more