Η Ice Power πρωταγωνιστεί στο Quantum Nicosia Marathon

Για μια ακόμη μια χρονιά η Ice Power έδωσε δυνατά το παρόν της στην μεγάλη δρομική διοργάνωση της Λευκωσίας, Quantum Nicosia Marathon, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο κέντρο της πρωτεύουσας, στηρίζοντας έμπρακτα με την ομάδα της και τους εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές της όλους τους δρομείς και φρόντισε ώστε να τους παρέχει άμεση ανακούφιση και φροντίδα μετά τον τερματισμό, ελαχιστοποιώντας τον πόνο και τους μυϊκούς τραυματισμούς.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα κρυοθεραπείας της Ice Power αποτελούν την πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους, εξαιτίας της επίπονης προσπάθειας που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός Μαραθώνιου αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πολυάριθμες ήταν οι επιτυχίες, άλλες αναμενόμενες και άλλες που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, και με τις εξαιρετικές επιδόσεις των αθλητών της Ice Power να εντυπωσιάζουν για άλλη μία φορά σε κάθε απόσταση της διοργάνωσης, καταλαμβάνοντας αρκετές θέσεις στο βάθρο σε προσωπικό όπως και σε ομαδικό επίπεδο.

Αξιοσημείωτη ήταν η πρωτιά της ομάδας Ice Power στο Quantum 5K Corporate, με την ομάδα μας να στελεχώνεται με τους Λέανδρο Μάμα, Χριστίνα Κουρρή, Βασίλη Βασιλίου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους και τον Πόλυ Χατζηφιλίππου, σημειώνοντας σπουδαίους ατομικούς χρόνους με το μέσο όρο της ομάδας να βρίσκεται στα 19:06.30.

Εξαιρετική εμφάνιση με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την Έλενα Καπακιώτη, Managing Director της Marathon Trading, στον απαιτητικό αγώνα του Μαραθωνίου σημειώνοντας προσωπικό ρεκόρ στις 3 ώρες και 33 λεπτά, καταλαβάνοντας την 3η θέση στις γυναίκες! Τεράστια επιτυχία που αφήνει την ίδια όπως και όλη την ομάδα απόλυτα ικανοποιημένους και χαρούμενους.

Ο Vladimir Shcheblykin κατάκτησε την 2η θέση στον αγώνα του ημιμαραθωνίου, με χρόνο 01:13:18.70. που παρόλη την αδιαθεσία έδωσε το 100% της δύναμης του πετυχαίνοντας τον στόχο του που δεν ήταν άλλος παρά η κατάκτηση μίας θέσης στο βάθρο.

Στην κατηγορία γυναικών ημιμαραθωνίου, Αντωνία Στέλικου και  Zozan Karla Timur πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και ανέβηκαν στο πρώτο και τρίτο σκαλί του βάθρου αντίστοιχα, με χρόνους 01:26:44.60 και 01:28:17.98.

Ως υποστηρικτής αυτής της μεγάλης διοργάνωσης, η Ice Power Cyprus στήριξε έμπρακτα για άλλη μια φορά τον αθλητισμό και την προαγωγή της καλής υγείας προσφέροντας προϊόντα κρυοθεραπείας για άμεση ανακούφιση των αθλητών. Η Ice Power Cyprus δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να είναι σταθερός υποστηρικτής  εκδηλώσεων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό, δίνοντας δυναμικά το «παρών» τους σε ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. Find out more